DeLonghi ECAM 23.460.SB Volautomatische Espressomachine
De ECAM23.460.SB is de uiting van kwaliteit, professionaliteit en bruikbaarheid, wat de dagelijkse behoeften van jouw keuken in functionaliteit en stijl vertaalt. Door zijn kleine afmetingen past deze machine in de kleinste ruimtes, zelf met het geïntegreerde LatteCrema-systeem dat is gepatenteerd door De’Longhi. Ook is deze volautomatische espressomachine zeer eenvoudig in gebruik, deze machine maakt uit één zetcyclus twee espresso’s, een dubbele espresso’s of een dubbele espresso lungo. Hiervoor is de “x2”-functie op de machine. De machine maalt dus in één keer de juiste hoeveelheid bonen. Begin jouw dag met De’Longhi Perfetto koffie.
Het LatteCrema-systeem zorgt voor de perfecte mix van romig, stevig en op de juiste temperatuur micromelkschuim, tot de laatste druppel. Dit systeem is ontwikkeld om de schuimlaag van bijvoorbeeld een cappuccino te voorzien van microbubbels.
Het bedieningspaneel zit aan de voorzijde van deze machine, vanaf het intuïtieve display is in twee regels af te lezen met welke bereiding de machine bezig is en hoe lang dit proces nog duurt en naast het display is deze machine ook voorzien van een draaiknop om onder andere de sterkte van de koffie te bepalen (mild, normaal of lekker sterk) en zes toetsen voor direct te bereiden recepten en andere tools voor een eenvoudig gebruik.
Alleen de meest verse koffie
Om de volle smaak van een uitstekende espresso te genieten, is het essentieel dat de koffie wordt gezet met “net gemalen” koffiebonen, dat overeenkomt met de methoden die in koffiebars wordt gebruikt. De ECAM23.460.SB maalt alleen de benodigde hoeveelheid koffie die nodig is voor ieder recept om het oorspronkelijke aroma van de bonen te behouden. Bovendien vermindert het Tubeless-systeem de hoeveelheid gemalen koffie die in het maalcircuit achterblijft tot een minimum.
Tweefasige brouwcyclus
Om het volle aroma van versgemalen koffie vrij te geven en te behouden, is de juiste extractietemperatuur tussen 88° en 96°C essentieel. De’Longhi volautomaten zijn uitgerust met een thermoblock-systeem om het water te verwarmen voor de koffiebereiding. Een geavanceerd elektronisch systeem garandeert de precisie van de optimale zettemperatuur.
Het thermoblock-systeem stelt de ECAM23.460.SB in staat om ook melkbereidingen op een perfecte temperatuur van 57°C met microbubbels te bereiden. Doordat deze volautomaat niet over een dubbelverwarmingssysteem beschikt, wordt bestaat een zetcyclus uit twee fases.
De zetgroep doseert en stampt de gemalen koffie net als een professionele barista. Dit zorgt voor de optimale infusiedruk tussen 9 en 12 bar voor elke zetcyclus, wat resulteert in de extractie van een perfect romige, dichte en aromatische koffie. De gepatenteerde zetgroep van De’Longhi heeft een verstelbare “kamer” die verschillende hoeveelheden gemalen koffie kan bevatten, wat zorgt voor een perfect resultaat in het kopje. De ECAM23.460.SB kan zelfs 2 kopjes tegelijk zetten met hetzelfde uitstekende resultaat.
Er zijn nog geen recensies.