Cupplement Energy/Focus blend dark roast espresso – 10 Nespresso koffiecups – Koffie met vitamines, extra cafeïne en superfoods – Duurzame biologische afbreekbare koffie capsules

 8,95

Ingrediënten

Deze Cupplement super koffie cups zijn ideaal als je bezig bent met je gezondheid, vanwege de toevoegingen van vitamines, superfoods en mineralen zo aan je duurzame kopje koffie. Deze koffiecups Nespresso zijn verpakt in biologisch afbreekbare capsules. Bekend van TV! Koffie met vitamines en superfoods in duurzame capsules Koffie De koffie is fruitig en licht bitter. De bonen zijn 100% Arabica en de koffie is geschikt voor espresso, een cappuccino of een ijskoffie. De capsules zijn NespressoⓇ compatible en de sterkte van de koffie is 9/10. Vitamine B1, B2, en B12 Vitamines die bijdragen aan je energiemetabolisme, het snel en efficiënt omzetten van je voeding naar bruikbare energie. Dit is ook de reden waarom vitamine B wordt toegevoegd aan energiedrankjes en nu dus aan Cupplement. Guarana In Brazilië heb je energiedrankjes vol met Guarana. Dus dat Guarana veel energie geeft is bekend over heel de wereld. De energie uit Guarana wordt langzaam in je lichaam opgenomen waardoor je in plaats van een korte energieboost heel de dag meer energie hebt! MCT MCT-olie is een van de vetten waar kokosolie uit bestaat. Het zorgt ervoor dat je brein beter kan functioneren en van alle vetten is MCT degene die het snelst wordt omgezet door je lichaam in energie. Als je je na het drinken van MCT niet kan focussen weet ik het ook niet meer. – Bio afbreekbare capsules – Heerlijk koffie – Natuurlijke superfoods – Nespresso compatible Voor meer ga naar de website van Cupplement.

Aantal artikelen in verpakking

10 stuk(s)

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Bewaar het droog en koel

Fabrikant Naam

Cupplement

Fabrikant Adres

Europalaan 20

Soort koffie

Cups

Compatibiliteit koffiezetapparaat

Compatibel met Nespresso

Smaakintensiteit

Zeer krachtig

Branding

Donker gebrand

Geschikt voor soort koffie

Cappuccino, Cortado, Espresso, Espresso macchiato, Irish Coffee, Ristretto, Affogato, Americano, Caffè choco, Caffè corretto, Caffè latte, Caffè lungo, Doppio, Flat white, Latte macchiato, Macchiato

Cafeïnevrij

N

Dieetvoorkeur

Veganistisch

Rainforest A Certified

Y

UTZ gecertificeerd

Y

Aantal koffieverpakkingen

10 cups

Verpakkingsinhoud

In een doosje zitten 10 Nespresso compatible capsules

Proefpakket

Nee

Biologisch afbreekbaar

Nee

Verpakkingsgewicht

0.05 kg

Verpakking lengte

8.20 cm

Verpakking breedte

15.20 cm

Verpakking hoogte

3.10 cm

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Bilderdijkstraat 9abis

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Cupplement B.V.

Product gewicht

54 g

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

EAN

8720299353916

Categorieën

Koffie Koffiecups Eten & Drinken Frisdrank, sap, koffie en thee

Merk

Cupplement

Geschikt voor type koffiezetapparaat

Nespresso

Geschikt voor type koffie

Espresso, Caffè lungo, Cappuccino, Americano, Latte macchiato, Espresso macchiato, Ristretto, Caffè latte, Cortado, Macchiato, Affogato, Doppio, Caffè corretto, Caffè choco, Flat white, Irish Coffee

SKU: 9300000037037404 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Cupplement Energy Focus Blend

Ga je sporten? Heb je een nachtdienst? Ga je studeren? Of heb je een belangrijke dag voor de boeg? Drink dan de Energy/Focus blend. Aan deze heerlijke koffie zijn vitamines en superfoods toegevoegd voor een stabiele, slow release energie boost.

De koffie is verpakt in biologisch afbreekbare capsules voor je Nespresso apparaat. Hierdoor is dit product niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu.

Wat zit er in de capsule?

Koffie

De koffie die wij gebruiken wordt zorgvuldig geselecteerd en bestaat uit 100% Arabica bonen. De Dark Roast espresso heeft een sterkte van 9/10 en is ideaal voor een espresso.

Vitamine B1, B2, en B12

Deze vitaminen zijn essentieel voor het efficiënt omzetten van voedsel naar energie. In de koffiecapsules zit 100% van de ADH van deze vitamines. Gelukkig is het niet erg wanneer je er iets meer van drinkt aangezien extra vitamines B (in beperkte hoeveelheden) niet schadelijk zijn voor je lichaam.

Guarana

Guarana is een besje dat een natuurlijke vorm van cafeïne bevat. Het mooie aan dit magische besje is dat het vol met antioxidanten zit. Daarnaast tonen verschillende studies aan dat de Tannine in de guarana ervoor zou kunnen zorgen dat de cafeïne langzamer wordt opgenomen door je lichaam. Hierdoor kan je langer profijt hebben van de energiepiek uit koffie en voorkom je de welbekende cafeïne dip.

Green Tea extract (L-Theanine)

De Green Tea Extract in Cupplement bestaat voor 98% uit L-theanine. Hierdoor is Green Tea Extract een natuurlijke en zeer rijke bron van L-theanine. L-theanine staat erom bekend dat deze stof je helpt ontspannen, maar in combinatie met cafeïne bevordert deze stof volgens verschillende studies je focus en alertheid.

Cafeïne

Tot slot bevat deze blend ook 20mg extra cafeïne. In de normale koffie zit standaard zo’n 70mg cafeïne. Met deze aanvulling heb net die extra energieboost voor de momenten dat jij het nodig hebt.

Capsules

De capsules van Cupplement zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal waardoor je deze zo bij het GFT mag gooien. Hiermee zijn deze cups, in tegenstelling tot plastic of aluminium cups die je vaak in de supermarkt ziet, minder belastend voor het milieu.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Cupplement Energy/Focus blend dark roast espresso – 10 Nespresso koffiecups – Koffie met vitamines, extra cafeïne en superfoods – Duurzame biologische afbreekbare koffie capsules”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cupplement Energy/Focus blend dark roast espresso – 10 Nespresso koffiecups – Koffie met vitamines, extra cafeïne en superfoods – Duurzame biologische afbreekbare koffie capsules
Cupplement Energy/Focus blend dark roast espresso – 10 Nespresso koffiecups – Koffie met vitamines, extra cafeïne en superfoods – Duurzame biologische afbreekbare koffie capsules

 8,95

Koffie-zaak.nl
Logo