Miscela d’Oro Gran Crema – espressobonen 1000 gram
Een geweldige melange met een intense smaak en een dikke cremalaag. Voor een cappuccino of espresso die intens, maar toch een zacht en zoetbittere afdronk heeft. De smaakeigenschappen van deze koffie is kenmerkend voor de regio waar de espresso oorspronkelijk is uitgevonden: Napels en het Zuiden van Italië. Al meer dan 60 jaar roostert de famillie Urbano de koffie van Miscela d’Oro in de havenstad Messina op Sicilië. Dankzij hun zeer constante hoge kwaliteit weten de meesterbranders van Miscela d’Oro koffieliefhebbers in meer dan dertig landen te overtuigen van hun kunnen. Gebruik 7 gram koffiepoeder om een stroperige ristretto (18 ml) of een heerlijke romige espresso (25 ml) mee te bereiden. Zo verkrijg je een espresso met fijne kleine belletjes en een egale mahoniehouten cremalaag van zo’n 5mm dik. Zo wordt de koffie ook toegepast door Italiaanse barista’s. Als je dit eenmaal hebt geproefd wil je niks anders meer! Tussen de 8 of 9 gram wordt vaker toegepast bij mildere roosteringen en geeft bij een authentieke espresso een uitgebalanceerde smaak en aroma.
Er zijn nog geen recensies.