Plant&More – Kinjar Coffee- Specialty Indonesisch coffee capsules – 30 stuks – Robusta Pagar Alam

 19,20

Ingrediënten

100% Pagar Alam Robusta Coffee Sterk bitter en donkere chocolade

Aantal artikelen in verpakking

3 stuk(s)

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Kamer tempratuur – donker bewaren

Fabrikant Naam

Dolce Coffee

Fabrikant Adres

Jalan Kalimantan B79 Jatibening Indah Bekasi 17412 Indonesia

Soort koffie

Cups

Compatibiliteit koffiezetapparaat

Compatibel met Bialetti capsulemachines, Compatibel met Nescafé Dolce Gusto

Soort koffiebonen

Blend Arabica/Robusta

Smaakintensiteit

Zeer krachtig

Branding

Donker gebrand

Koffie smaak

Chocoladeachtig, Pittig

Geschikt voor soort koffie

Ristretto, Espresso, Caffè lungo

Cafeïnevrij

N

Dieetvoorkeur

Niet van toepassing

Rainforest A Certified

N

UTZ gecertificeerd

N

Nutri-Score

Geen Nutri-Score

Aantal koffieverpakkingen

30 cups

Verpakkingsinhoud

3 x 10 cups

Proefpakket

Nee

Biologisch afbreekbaar

Nee

Verpakkingsgewicht

0.10 kg

Verpakking lengte

7.30 cm

Verpakking breedte

7.30 cm

Verpakking hoogte

6.30 cm

Verpakkingsvorm

Doos

EAN

8720261894539

Categorieën

Koffie Koffiecups Eten & Drinken Frisdrank, sap, koffie en thee

Merk

Plant&More

Geschikt voor type koffiezetapparaat

Nescafé Dolce Gusto, Overige koffiezetapparaten

Geschikt voor type koffie

Espresso, Caffè lungo, Ristretto

SKU: 9300000149829054 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Gayo Het Gayo-hoogland in Atjeh strekt zich uit tot aan de achterkant van de berg Barisan Het eiland Sumatera is een van de grootste producenten van arabica in Indonesië met 100.000 hectare koffieplantage. Tot groot voordeel van de vruchtbare vulkanische grond, Gayo levert een onderscheidende en unieke koffiekwaliteit, de uniciteit waar koffie voor nodig is liefhebbers van de smaak van Ethiopië en Latijns-Amerika, gekenmerkt door de bloemige tonen zoals zwarte thee tot gedroogd fruit, hoewel nog steeds veel in contact met de klassieker en opmerkelijk Sumatraanse Arabica pittige kenmerken, waaronder gember, kruidnagel en citroengras. Geplant op meer dan 1.400 meter boven zeeniveau, en bij het vervaardigen van de geweldige handen van de lokale boeren, Aceh Gayo , Pagar Alam , Her blessing en De North is ongetwijfeld een van de beste in Indonesië.

Koffie is ontstaan ​​in Afrika voordat het op grote schaal werd verhandeld en verbouwd Europeanen in de negentiende eeuw. De Nederlanders brachten in de 17e koffie naar Java eeuw om op verschillende locaties en hooglanden te worden verbouwd; En tot slot plantten de Nederlanders in 1904 dus de eerste koffieplantages in Tanah Gayo boeren begonnen de voorheen dominerende landbouw, die in de eerste plaats domineerde, los te laten bestond uit peper en thee, als resultaat van hun succes bij het genereren van een superieur product. Kopi Aceh Gayo werd uiteindelijk verkocht aan Nederlandse kolonisten in Indonesië, met slechts een klein bedrag naar Europa gestuurd. Gayo Highland Aceh als belangrijkste producent van Indonesische beste arabica Gayo bestaat uit 3 regentschappen:Atjeh Tengah, Bener Meriah en Gayo Lues. Onze koffieboon oorsprong die komt uit het regentschap Atjeh Tengah dat 49.845 hectare koffieplantage heeft wordt voornamelijk beoefend op kleine familieboerderijen en er waren 37.000 gezinnen bij betrokken, dus het heeft een belangrijke rol om inkomsten te genereren in dit regentschap. Redenen om Atjeh Gayo Arabica-of Robusta Pagar Alam koffie te kopen Aceh Gayo , Pagar Alam , Her blessing en De North Koffie wordt biologisch verbouwd, wat de lange termijn bevordert duurzaamheid van het milieu. Niet alleen dat, maar het geografische voordeel is een van de redenen waarom Kopi Atjeh Gayo is wereldwijd bekend. Klimaat en grondsoort zijn belangrijke factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het planten van koffiebomen. Kopi Gayo wordt geteeld op een hoogte van 1200 meter boven zeeniveau, waar de grond soort is ideaal. Wanneer goed verzorgd, zal koffie op grote hoogte de meer zure, aromatische en smaakvol kopje koffie waar we van houden. Een ander punt om rekening mee te houden, naast plantmateriaal en biologische plantmethoden, zijn verwerkingsprocedures. Boeren in Gayo gebruiken een apart nat proces dat bekend staat als “giling”. basah” dat resulteert in unieke smaken. Andere Gayo-koffieprocessen omvatten natuurlijk droog, wijn, honing en fullwash die een breed scala aan heerlijke Aceh Gayo , Pagar Alam , Her blessing en De North biedt Koffie die heerlijk en intens smaakt.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Plant&More – Kinjar Coffee- Specialty Indonesisch coffee capsules – 30 stuks – Robusta Pagar Alam”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plant&More – Kinjar Coffee- Specialty Indonesisch coffee capsules – 30 stuks – Robusta Pagar Alam
Plant&More – Kinjar Coffee- Specialty Indonesisch coffee capsules – 30 stuks – Robusta Pagar Alam

 19,20

Koffie-zaak.nl
Logo