SUN Femenino medium roast 1 kg

 24,87

Ingrediënten

Koffie met een rijk, diep aroma en een heerlijke hint van zoete cacao en geroosterde noten. Met de sterke body en een fantastisch achtergrondverhaal is dit een bijzonder kopje koffie. Deze medium branding is perfect voor snelfilter en cafetiè, re., De koffie:Zo', n 25% van de koffie wordt geproduceerd door vrouwen., Zij wonen in gebieden waar ongelijkheid, armoede en mishandeling aan de orde van de dag zijn. In 2004 hebben meer dan 460 vrouwen in Peru zich verenigd om zich te emanciperen en hun toekomst te verbeteren. Zij begonnen met het telen van hun eigen biologische Fairtrade koffie: Café, Femenino. Het Café, Femenino project helpt vandaag de dag meer dan 1500 vrouwen in Midden- en Zuid Amerika zich te emanciperen en hun brood te verdienen., Het proces:De vrouwen plukken de koffiebonen in 3 tot 5 ronden, waarna de bonen worden gewassen met helder water en zongedroogd. De koffiebonen komen &lsquo, groen&rsquo, aan bij IDorganics, waar ze door onze koffiebrandster via het ", slow roast process", perfect gebrand worden. Het hele proces van boon tot koffie blijft in handen van vrouwen.IngredientenKoffiebonen**biologischGebruikDe bonen dienen gemalen te worden en er kan dan koffie van gezet worden. Dit kan op verschillende manieren gedaan worden.FabrikantIDorganicsRonde Tocht 201507CC Zaandam

Fabrikant Naam

IDorganics Ronde Tocht 20 1507CC Zaandam

Fabrikant Adres

IDorganics Ronde Tocht 20 1507CC Zaandam

Soort koffie

Gemalen koffie

Smaakintensiteit

Mild

Cafeïnevrij

N

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

EAN

7137572638188

Categorieën

Koffie Filterkoffie Eten & Drinken Frisdrank, sap, koffie en thee

Merk

Sun

Korting

Vanaf 50%, Vanaf 30%, Vanaf 20%, Vanaf 10%, Vanaf 5%

Opties

Biologisch

SKU: 9300000028757795 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Koffie met een rijk, diep aroma en een heerlijke hint van zoete cacao en geroosterde noten. Met de sterke body en een fantastisch achtergrondverhaal is dit een bijzonder kopje koffie. Deze medium branding is perfect voor snelfilter en cafetière.

De koffie:
Zo’n 25% van de koffie wordt geproduceerd door vrouwen.
Zij wonen in gebieden waar ongelijkheid, armoede en mishandeling aan de orde van de dag zijn. In 2004 hebben meer dan 460 vrouwen in Peru zich verenigd om zich te emanciperen en hun toekomst te verbeteren. Zij begonnen met het telen van hun eigen biologische Fairtrade koffie: Café Femenino. Het Café Femenino project helpt vandaag de dag meer dan 1500 vrouwen in Midden- en Zuid Amerika zich te emanciperen en hun brood te verdienen.

Het proces:
De vrouwen plukken de koffiebonen in 3 tot 5 ronden, waarna de bonen worden gewassen met helder water en zongedroogd. De koffiebonen komen ‘groen’ aan bij IDorganics, waar ze door onze koffiebrandster via het “slow roast process” perfect gebrand worden. Het hele proces van boon tot koffie blijft in handen van vrouwen.

Ingredienten
Koffiebonen*
*biologisch

Gebruik
De bonen dienen gemalen te worden en er kan dan koffie van gezet worden. Dit kan op verschillende manieren gedaan worden.

Fabrikant
IDorganics
Ronde Tocht 20
1507CC Zaandam

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “SUN Femenino medium roast 1 kg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SUN Femenino medium roast 1 kg
SUN Femenino medium roast 1 kg

 24,87

Koffie-zaak.nl
Logo