Terrasana Matcha premium groene thee 30 gram

 20,00

Ingrediënten

Matcha is Japanse groene thee in poedervorm. De kleur is felgroen, de smaak aards. Sommige mensen moeten er een beetje aan wennen, anderen zijn er direct aan verslaafd! Matcha is niet goedkoop, maar dat komt omdat alleen de allerbeste en -jongste blaadjes van de theeplant geschikt zijn voor matcha en de productie en verwerking van matcha veel ervaring en geduld vereist. Matcha is mede populair geworden door de goede eigenschappen die het toegeschreven wordt. Groen goud, wordt het ook wel genoemd. Deze matcha is gecategoriseerd in de hoogste kwaliteitsklassen en is daarom bij uitstek geschikt om thee of latte mee te drinken. Let op dat je water of (plantaardige) melk van ca. 80°, C gebruikt, anders wordt matcha bitter. Omdat er relatief veel cafeï, ne in matcha zit (een vierde van wat er in koffie zit) is dit een heerlijk oppeppend drankje!Ingredientengroene thee poeder** = van biologische landbouw, JP-BIO-005GebruikDeze matcha is gecategoriseerd in de hoogste kwaliteitsklassen en is daarom bij uitstek geschikt om thee of latte mee te drinken. Let op dat je water of (plantaardige) melk van ca. 80°, C gebruikt, anders wordt matcha bitter. Omdat er relatief veel cafeï, ne in matcha zit (een vierde van wat er in koffie zit) is dit een heerlijk oppeppend drankje!FabrikantTerraSanaWaaier 10, 2451 VV Leimuiden

Fabrikant Naam

TerraSana Waaier 10, 2451 VV Leimuiden

Fabrikant Adres

TerraSana Waaier 10, 2451 VV Leimuiden

Soort koffie

Gemalen koffie

Smaakintensiteit

Mild

Cafeïnevrij

N

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

EAN

8713576001204

Categorieën

Koffie Filterkoffie Eten & Drinken Frisdrank, sap, koffie en thee

Merk

Terrasana

Korting

Vanaf 20%, Vanaf 10%, Vanaf 5%

Opties

Biologisch

SKU: 9300000013793282 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Matcha is Japanse groene thee in poedervorm. De kleur is felgroen, de smaak aards. Sommige mensen moeten er een beetje aan wennen, anderen zijn er direct aan verslaafd! Matcha is niet goedkoop, maar dat komt omdat alleen de allerbeste en -jongste blaadjes van de theeplant geschikt zijn voor matcha en de productie en verwerking van matcha veel ervaring en geduld vereist. Matcha is mede populair geworden door de goede eigenschappen die het toegeschreven wordt. Groen goud, wordt het ook wel genoemd. Deze matcha is gecategoriseerd in de hoogste kwaliteitsklassen en is daarom bij uitstek geschikt om thee of latte mee te drinken. Let op dat je water of (plantaardige) melk van ca. 80°C gebruikt, anders wordt matcha bitter. Omdat er relatief veel cafeïne in matcha zit (een vierde van wat er in koffie zit) is dit een heerlijk oppeppend drankje!

Ingredienten
groene thee poeder*
* = van biologische landbouw JP-BIO-005

Gebruik
Deze matcha is gecategoriseerd in de hoogste kwaliteitsklassen en is daarom bij uitstek geschikt om thee of latte mee te drinken. Let op dat je water of (plantaardige) melk van ca. 80°C gebruikt, anders wordt matcha bitter. Omdat er relatief veel cafeïne in matcha zit (een vierde van wat er in koffie zit) is dit een heerlijk oppeppend drankje!

Fabrikant
TerraSana
Waaier 10,
2451 VV Leimuiden

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Terrasana Matcha premium groene thee 30 gram”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terrasana Matcha premium groene thee 30 gram
Terrasana Matcha premium groene thee 30 gram

 20,00

Koffie-zaak.nl
Logo